Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament de Barcelona convoca 1.343 llocs de treball per al 2019
  • CA

Un total de 1.343 places de treball municipals sortiran a concurs aquest any 2019, segons ha anunciat l’Ajuntament de Barcelona.  L’equip de govern d’Ada Colau assegura que es tracta de “l’oferta pública d’ocupació més important que s’ha fet a l’Ajuntament de Barcelona els últims 40 anys”. I avança que bona part de les places, en concret 902, es convocaran de manera immediata, aquest mes de gener, amb la intenció que les primeres proves del procés d’oposició es pugui fer a l’abril, un mes i escaig abans de les eleccions municipals.

 

Hi ha un apartat de la web de l’Ajuntament on es poden consultar tots els detalls: clica aquí. I aquesta és la llista de les places que es convocaran ja aquest mateix mes de gener.

Les places convocades per l'Ajuntament per al gener del 2019

Les places que que es convoquen al gener

Les places convocades per entrar a la Guàrdia Urbana seran 300, cosa que suposarà la convocatòria més gran de la història de la policia local. Les noves places permetran cobrir les jubilacions que arribaran després que es reduís l’edat de jubilació al cos als 59 anys. A més, es reforçarà l’estructura operativa, concretament amb 20 places de comandaments superiors, dues places d’intendent major, sis d’intendent i 12 places d’inspector. 

Entre d’altres exemples, es convoquen 126 places de mestres i pedagogs i 212 places d’educadors socials, treballadors socials i psicologia. També hi ha una convocatòria de 300 places d’auxiliar administratiu. 81 places d’arquitectes i enginyeria. La convocatòria de les 1.343 places de l’Oferta Pública d’Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona s’ha acordat amb els sindicats que seuen a la Mesa General de Negociació, CCOO, UGT i Sapol.

Les convocatòries que es faran durant el primer trimestre de 2019 es fan en el marc del Pla de Recursos Humans 2016-2019. L’Ajuntament pretén estabilitzar i consolidar la plantilla municipal, restituir les vacants i estabilitzar i consolidar la plantilla municipal, restituir les vacants de les jubilacions, recuperar les funcions fins ara externalitzades.

Més notícies
L’Ajuntament invertirà prop de 2 milions d’euros en la construcció del cinquè casal d’Horta-Guinardó
Notícia: L’Ajuntament invertirà prop de 2 milions d’euros en la construcció del cinquè casal d’Horta-Guinardó
Comparteix
Les instal·lacions estaran al carrer Llobregós i les obres començaran al gener

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa