Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fernández Díaz: “Colau és el ‘Grinch’ que arruïna el Nadal”
  • CA

El pessebre de la plaça Sant Jaume segueix provocant polèmica. El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Alberto Fernández, ha asseverat aquest dimarts que l’alcaldessa, Ada Colau, “ja és el Grinch de Barcelona que arruïna el Nadal als barcelonins”, i li ha exigit substituir el pessebre de la plaça Sant Jaume per un tradicional, perquè considera que l’actual és un nyap.

[r:1]

Ho ha dit després de visitar el pessebre i de col·locar una figura de la Sagrada Família a la cadira buida que simbolitza Jesús: “Ja que al bodrio pessebre de Colau només apareixen cadires buides, nosaltres hem decidit posar les figures del nen Jesús amb la Mare de Déu i Sant Josep, perquè entenem que és el més propi d’un pessebre nadalenc “, ha informat el PP en un comunicat.

“Si Colau no vol celebrar el Nadal que no ho faci, però que no insulti amb aquestes propostes, menyspreant a molts barcelonins que volen celebrar el Nadal”, ha asseverat Fernández, que ha defensat que s’ha de conciliar tradició amb modernitat però sense oblidar les arrels i que la ciutat ha d’il·luminar millor, perquè cada any que passa el Nadal a Barcelona fa un pas cap enrere, segons ell.

[r:2]

Ha advertit que ni un pessebre pot ser laic ni la cavalcada pot ser republicana, i ha avançat que el seu grup portarà a la comissió de Cultura una proposta per rebutjar el pessebre, perquè “sembla més un aparador d’una botiga de mobles que un pessebre”.

D’altra banda, Fernández ha demanat garantir la seguretat al Raval sense desprotegir la resta de barris, perquè la ciutat “no pot ser una baldufa policial en què, per protegir uns barris, s’abandonin altres, reduint els seus efectius policials”.

Més notícies
PP i C’s critiquen el pessebre de Colau perquè “ridiculitza” el Nadal
Notícia: PP i C’s critiquen el pessebre de Colau perquè “ridiculitza” el Nadal
Comparteix
Els dos partits han acusat l’Ajuntament de riure’s de la tradició nadalenca per motius ideològics
Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Notícia: Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Comparteix
L’associació Diagonal Barcelona denuncia que el proveïdor del servei ha fet fallida i vol obrir un debat de ciutat sobre l’enllumenat nadalenc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa