Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cas dels pisos socials buits de la Zona Franca arriba a una comissió municipal
  • CA

El cas dels habitatges de protecció oficial de la Zona Franca buits tot i estar acabats de construir fa un any i mig, destapat el Tot Barcelona, arribarà a la comissió municipal de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona. El PP ha anunciat aquest divendres que el líder del grup municipal dels populars, Alberto Fernández, demanarà en aquesta comissió, prèvia al ple del consistori del mes de desembre, previst per al dia 21. 

[r:2]

Fernández Díaz reclama que es lliurin els 68 pisos “que continuen buits des de l’estiu de 2017 al carrer Cal Cisó”, al barri de la Maria del Prat Vermell, i ho demanarà oficialment dimarts en la comissió. 

Els adjudicataris dels 68 pisos d’aquesta promoció del Consorci de la Zona Franca –diverses famílies que els han comprat, 18 famílies de guàrdies civils que s’han de reallotjar i 32 habitatges destinats a l’Ajuntament per a habitatge social–  “porten esperant més d’un any a què se’ls lliurin les claus i puguin fer ús dels seus habitatges”, recorda Fernández Díaz en declaracions a Europa Press.

[r:3]

Per al líder del PP barceloní, és inacceptable que el retard es justifiqui per problemes de subministraments, cadastrals i burocràtics. Per això, demana a l’alcaldessa, Ada Colau, i al Consorci que resolguin immediatament aquests tràmits pendents.

[r:1]

Els populars s’han decidit a portar el cas a la comissió, però tota l’oposició ja va criticar els fets quan el Tot Barcelona els va fer públics.

Més notícies
L’oposició acusa Colau de “centrifugar responsabilitats” pels pisos buits de la Zona Franca
Notícia: L’oposició acusa Colau de “centrifugar responsabilitats” pels pisos buits de la Zona Franca
Comparteix
Els grups municipals critiquen l’opacitat de les gestions i la poca autocrítica del govern
L’Ajuntament té 32 pisos d’habitatge social buits des de fa un any i mig
Notícia: L’Ajuntament té 32 pisos d’habitatge social buits des de fa un any i mig
Comparteix
El govern d'Ada Colau i el Consorci de la Zona Franca, l'ens promotor dels habitatges, s'acusen mútuament de la situació
El suplici de quatre famílies: any i mig sense poder entrar al seu pis de protecció oficial
Notícia: El suplici de quatre famílies: any i mig sense poder entrar al seu pis de protecció oficial
Comparteix
Sis habitatges protegits van acabar de construir-se fa més d’any i mig i els seus compradors encara no han pogut entrar-hi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa