El delegat del Govern a Madrid i impulsor de la Crida Nacional per la República, Ferran Mascarell, podria estar a punt d’anunciar que entra de ple en la campanya per les eleccions municipals de 2019. El polític ha publicat fins a quatre piulades en els darrers dies on parla d’un “projecte renovat” per Barcelona i explica que els barcelonins exigeixen “una llista de ciutat” que reflecteixi els anhels de la ciutadania.

Preguntat pel Tot Barcelona per les seves piulades, Mascarell no ha volgut fer comentaris i s’ha limitat ha dir que són això, “només piulades”, però ha reconegut que fa temps que rumia ser alcaldable de Barcelona i que quan hi hagi una decisió presa la farà pública. En les seves darreres intervencions als mitjans, inclosa una entrevista a Catalunya Ràdio a finals d’octubre, el portaveu de la Crida ja manifestava la seva intenció d’encapçalar una llista municipal que anés més enllà del PDeCAT i no descartava sumar a Joaquim Forn.

La publicació d’aquestes piulades pot indicar que la comunicació de la decisió final podria a prop, ja que han comptat amb la difusió de Junts per la República, la nova marca de l’expresident Puigdemont, que se n’ha fet ressò a través de les seves xarxes socials i de l’aplicació de missatgeria Telegram.

“Pasqual Maragall deia sempre, la ciutat és el lloc que recull els problemes i de vegades ens oblidem que és el lloc que els pot resoldre”, diu Mascarell en un dels vídeos que ha publicat. “Per això parlo tant de renovar el concepte de benestar a la ciutat”, afegeix assenyalant que el benestar difícilment és assolible quan tens tants problemes amb l’habitatge o amb la feina.

Més notícies
Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”
Notícia: Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”
Comparteix
L’exconseller d’Exteriors participa en el seu primer acte com a candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona a la Farinera del Clot
Valls vol pactar amb el PSC i apel·la als exvotants de CiU
Notícia: Valls vol pactar amb el PSC i apel·la als exvotants de CiU
Comparteix
El candidat a l'alcaldia de Barcelona assegura que el debat sobre el preu del bitllet de bus o la T-10 "no interessa als barcelonins"
65 candidats participaran en les primàries per una llista independentista unitària a Barcelona
Notícia: 65 candidats participaran en les primàries per una llista independentista unitària a Barcelona
Comparteix
S'han presentat en un acte que ha reunit unes 400 persones en què s'ha anunciat que ja hi ha 23.000 inscrits per votar
Juanjo Puigcorbé amarga el comiat d’Alfred Bosch al ple de Barcelona
Notícia: Juanjo Puigcorbé amarga el comiat d’Alfred Bosch al ple de Barcelona
Comparteix
El ja conseller d'Acció Exterior ha deixat el ple municipal amb un discurs emotiu, que ha respost amb agror el seu ex número 2

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa