Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La solució de Jacobi al problema d’habitatge de Barcelona: “Una illa al mar amb 300.000 pisos”
  • CA

L’empresari alemany Karl Jacobi ha proposat construir una illa enmig del mar per ubicar-hi 300.000 habitatges. En l’acte de presentació de la seva campanya Jacobi, que va confirmar que es presentaria a les eleccions al desembre, ha exposat aquesta mesura per “recuperar l’habitatge social” (al vídeo al minut 1:28). L’acte, que s’ha celebrat a la plaça Sant Jaume, ha aplegat unes 30 persones i ha comptat amb la presència de Vicky Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, que podria ser la número 2 de la llista.

Jacobi és un empresari del sector del màrqueting i la comunicació que es presentarà a les eleccions amb el partit Nosotros. Ha arribat a la plaça en un camió, que després ha utilitzat com escenari per fer el discurs de campanya. Acompanyat de crits de “Viva España” i “a la cámara de gas” – en referència als polítics independentistes – del públic, Jacobi ha dit d’Ada Colau que és un “paràsit” i una “inútil”. En un discurs llegit de la pantalla d’un ordinador, el candidat de Nosotros ha afirmat que “els altres partits ens ho estan copiant tot“. Les propostes de Jacobi han estat motiu de broma en els últims dies després que confongués el “tram” amb “Trump” en una entrevista.

Sobre la situació al país, ha dit que existeix una “dictadura a les escoles” i que les famílies es barallen, i que només ell pot acabar amb la “falta de justícia”. Precisament d’això va el lema de la campanya: “Orden y justicia”. Amb aquesta idea – “no cal res més!“, cridaven des del públic -, ha detallat que pretén “desinfectar l’ajuntament” i “garantir l’objectivitat dels mitjans de comunicació”.

Vicky Álvarez estarà a la llista

A l’acte també ha intervingut Vicky Álvarez, a qui se l’ha presentat com una dona “valenta” i com a un “exemple”. La que possiblement serà número 2 de la llista de l’empresari ha dit de la declaració institucional que farà l’Ajuntament denunciant la parcialitat del judici als presos polítics de “repugnant” i d'”aberració”. “Recolzo a Karl Jacobi perquè és l’únic candidat que lluitarà contra la corrupció”, ha precisat Vicky Álvarez. 

En el torn obert de preguntes algunes persones del públic s’han dirigit a l’alcaldable per animar-lo en la seva tasca. Un d’ells ha preguntat a l’empresari què podia fer ell per ajudar-lo, i Jacobi ha contestat: “No té germans per omplir una mica la plaça?“. 

Més notícies
Karl Jacobi : “Sense Barcelona l’independentisme no tornarà a aixecar el cap”
Notícia: Karl Jacobi : “Sense Barcelona l’independentisme no tornarà a aixecar el cap”
Comparteix
L’empresari alemany que reclamava presó pels independentistes exigeix que l’Estat actuï contra el procés
L’alcaldable Karl Jacobi confon el “Tram” amb “Trump” en una entrevista
Notícia: L’alcaldable Karl Jacobi confon el “Tram” amb “Trump” en una entrevista
Comparteix
En una conversa amb el programa 'Versió RAC1', l'empresari alemany recorre al lema "ordre i justícia" per parlar sobre el top manta i els patinets elèctrics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa