Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La secretària de Funció Pública retuiteja una piulada que diu “excrement humà” a López Tena
  • CA

La polèmica a la xarxa amb l’exdiputat Alfons López Tena com a protagonista continua, hores després de la seva  baralla amb l’alcaldable de Primàries de Barcelona, Jordi Graupera, per una foto manipulada. Aquesta tarda, sense explicitar el motiu pel qual manifestava aquesta opinió, un usuari de Twitter habitual de la xarxa (@DavidGR1714) ha deixat anar una piulada en què qualificava d'”excrement humà” López Tena

I la piulada ha sigut retuitejada per Annabel Marcos, actual secretària d’Administració i Funció Pública de la Generalitat.

El retuit d'Annabel Marcos d'una piulada que insulta López Tena

Com a reacció a la piulada i el retuit, López Tena ha fet una altra piulada en què anuncia, en anglès, que una membre de l’actual govern de la Generalitat redifon un insult adreçat a ell a la xarxa. Assegura que Marcos li ha dit “excrement humà” i anuncia que ell és “un opositor al seu govern”. I pregunta: “Què serà el següent, ser arrestats per la seva policia política?”

Aquesta referència porta implícit l’antic càrrec d’Annabel Marcos, que va ser directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya –on hi ha l’escola de policia on es formen els Mossos d’Esquadra– fins que va ser destituïda l’abril de l’any passat, mentre estava vigent del 155. Se la va acusar d’haver ajudat a transportar urnes l’1-O. També se la recorda pel seu discurs en defensa de Josep Lluís Trapero poc després del referèndum, en l’acte d’inauguració del curs de l’Institut.

 

Més notícies
Bronca entre López Tena i Graupera a Twitter per una foto manipulada
Notícia: Bronca entre López Tena i Graupera a Twitter per una foto manipulada
Comparteix
L'exdiputat publica una imatge editada de l'alcaldable de Primàries Barcelona en un míting de Clinton amb una gorra de suport a Trump

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa