Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vox prepara el desembarcament a Barcelona
  • CA

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha assegurat que la formació vol esmerçar tots els esforços a Catalunya per les eleccions municipals, i especialment Barcelona. Aquest migdia, en roda de premsa de valoració dels dotze diputats assolits a les eleccions andaluses d’aquest diumenge, Abascal ha avançat que Vox té “serioses expectatives electorals a Catalunya”.  “És el lloc on més ha crescut el partit”, ha justificat. “Ens presentarem des dels pobles més petits de GeronaLérida, Tarragona a Barcelona”, ha avançat, tot advertint que “ja han desembarcat a Catalunya”. 

Precisament, a la capital catalana és on Vox vol fer més forat. Per això, un dels noms que sona amb més força a les travesses per a la candidatura és Javier Ortega Smith-Molina, el secretari general de la formació i mediàticament conegut per ser el cap de l’acusació popular en el procés judicial al Tribunal Suprem contra els líders independentistes i la cúpula d’Interior.

“Treballaré molt, fins i tot més que a Andalusia, per Vox a Catalunya”, ha assenyalat en declaracions a El Món. “Gairebé tots els dies estic a Catalunya”, ha afegit aquest advocat madrileny que el 2015 va ser alcaldable per Madrid.”Ara bé, jo ser candidat per Barcelona crec que és aventurat… de fet, no m’he assabentat ni jo”, ha ironitzat un dels homes forts de la formació ultradretana. “En qualsevol cas, això ho hauran de decidir els militants del partit”, ha conclòs. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa