Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segon desallotjament en 48 hores del top manta de la plaça Catalunya
  • CA

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra estan dedicant la setmana a empaitar els manters de la plaça Catalunya, especialment els que es posen al vestíbul de l’intercanviador de Renfe.

La policia ha tornat a desallotjar avui els manters de l’intercanviador de plaça Catalunya. Cap a les 16 hores, segons dos testimonis, ha baixat la policia a l’estació, cinc minuts després que els manters marxessin. L’Eva és cambrera del Cafè de l’Estació, i afirma que els venedors ambulants s’han colat al metro per fugir dels agents. “Han saltat les portes i s’han ficat al metro, tot i que alguns han sortit corrents cap al carrer”, diu l’Eva.

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana al vestíbul de l'intercanviador de Renfe / Adrià Lizanda

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana al vestíbul de l’intercanviador de Renfe / Adrià Lizanda

Cap a les 16:35 hores la majoria dels agents han marxat de l’intercanviador. Però una patrulla de Guàrdia Urbana s’ha quedat a l’intercanviador davant de la sortida de ronda Universitat i una de Mossos davant de la de passeig de Gràcia. Tres hores més tard de l’entrada de Mossos i Guàrdia Urbana per desallotjar els manters agents de la policia de la Generalitat encara patrullen per l’intercanviador, a diferència del que va passar ahir. Els venedors ambulants no han tornat a l’estació de plaça Catalunya. 

Fonts de Renfe han confirmat al TOT Barcelona que aquesta intervenció forma part del dispositiu ordinari que estableix unes dues entrades per setmana per desallotjar l’intercanviador. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa