Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Accident a l’estació de Sant Adrià del Trambesòs amb quatre persones ferides
  • CA

Tres passatgers ferits lleus i la conductora ferida greu. Aquest és el balança de l’accident al Trambesòs d’aquest matí, a l’altura de Sant Adrià de Besòs. La maquinista ha quedat atrapada entre la ferralla i ha calgut que els Bombers de la Generalitat la rescatessin.

Després ha estat traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron: té una fractura en una cama, un traumatisme facial i un traumatisme toràcic. Fonts de l’hospital informen al TOT Barcelona que la conductora evoluciona favorablement. Entre els passatgers hi ha dues ferides lleus, de 46 i 56 anys, que han sigut traslladades a l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Un altre ferit lleu, de 33 anys, ha abandonat el lloc dels fets pel seu propi peu després de firmar l’alta voluntària, segons el SEM.

El tramvia de la línia del Trambesòs accidentat a Sant Adrià

El tramvia accidentat a Sant Adrià / ACN

L’accident ha estat al final de la lína T4 a l’estació Sant Adrià i la catenària ha estat tallada. Protecció Civil ha detallat que el tren no ha frenat i ha acabat xocant amb el topall de la via. 

Cinc dotacions de Bombers s’han desplaçat al lloc dels fets, juntament amb equips d’emergència, sanitaris i Policia Local. El servei de tramvia no ha funcionat a la T4 i a la T6 fins a primera hora de la tarda a causa de l’accident però ja ha estat restablert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa