Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un menor tutelat per violar dones a la rodalia de l’Hospital Vall d’Hebron
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 17 anys tutelat per la Generalitat que acumulava dues violacions a dones i una temptativa, comeses a les immediacions de l’Hospital Vall d’Hebron.

Segons aquesta informació a la qual ha tingut accés el TOT Barcelona, l’arrestat és de nacionalitat marroquina, va arribar fa temps a la ciutat com a menor estranger no acompanyat (MENA) i estava sota la tutela de la Generalitat, en un dels 386 centres de la xarxa on la direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) té al seu càrrec més de 5.000 nens i adolescents, estrangers i autòctons. La DGIA ha declinat comentar el cas, perquè no es pronuncia sobre casos individuals que afecten menors d’edat penalment.

Arran de la detenció, el jove ha sigut enviat a un centre d’internament de justícia juvenil de manera preventiva. Tal com han confirmat fonts de la policia catalana, el cas ha quedat en mans de la Fiscalia de Menors per un delicte contra la llibertat sexual. 

El detingut, que tenia la seva àrea d’actuació en zones d’aparcament de la rodalia del centre sanitari Vall d’Hebron, assaltava dones que visitaven pacients al centre hospitalari i les forçava a tenir relacions sexuals contra la seva voluntat. Només en un dels casos, la víctima va poder impedir que consumés el delicte. La investigació continua oberta.

Més notícies
L’agressor d’àvies de Gràcia tenia un germà violador no rehabilitat
Notícia: L’agressor d’àvies de Gràcia tenia un germà violador no rehabilitat
Comparteix
El detingut acumulava un centenar de detencions per robatoris i denúncies per consum de drogues

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa