Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts per la baralla amb un ferit greu al Raval són menors tutelats per la Generalitat
  • CA

Dos dels tres detinguts per una baralla que va acabar amb un menor ferit greu per arma blanca aquest dilluns al Raval eren menors sota la tutela de la Generalitat, segons han confirmat fonts de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA). La batussa, que va involucrar una vintena de joves, va deixar un jove de 17 anys ferit per arma blanca en estat greu a l’Hospital del Mar, va informat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).  Dos dels tres menors detinguts arran de l’incident eren menors que havien passat per centres de la DGAIA.

Els tres arrestats ja han estat posats a disposició de la fiscalia de menors després de ser acusats d’un delicte de temptativa d’homicidi, tal com han assegurat fonts municipals a aquest diari.

La baralla, que va tenir lloc als jardins de Sant Pau, al darrere de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella, va acabar amb la detenció de dos dels implicats per part de la Guàrdia Urbana. Queda sense resoldre, pel moment, si el tercer detingut també va ser tasca de la policia barcelonina o de Mossos d’Esquadra, ja que agents d’aquest cos van acordonar el carrer Tàpies, que toca amb els jardins, minuts després. L’incident va necessitar, a més, dues ambulàncies del SEM. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa