Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cristina Puig, col·laboradora del TOT Barcelona, substituirà Laura Rosel al FAQS
  • CA

Laura Rosel deixarà de presentar el programa de TV3 ‘Preguntes freqüents’ (FAQS), segons ha pogut saber El Món. La seva substituta serà la periodista Cristina Puig, col·laboradora del TOT Barcelona en l’espai L’entrevista improbable. La decisió que Rosel deixi de conduir el programa que emet els dissabtes a la nit la cadena pública catalana ha estat de la productora El TerratPreguntes freqüents tornarà a les pantalles aquest dissabte, 12 de gener, amb l’objectiu de reforçar el component d’entreteniment a l’hora d’explicar l’actualitat. Segons ha explicat TV3 en un comunicat, “en aquest programa, el perfil de la persona que presenta juga un paper molt important a l’hora de definir el format i per això s’opta per aquesta renovació igual que s’ha fet en casos anteriors”.

Cristina Puig és llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB. La seva carrera professional s’ha desenvolupat sobretot a la ràdio i la televisió. A Catalunya Ràdio va ser redactora d’informatius i col·laboradora de “La Tribu”. I a TV3 hi va aparèixer per primera vegada el 2001 i des d’aleshores ha participat en programes com “Jo vull ser”, “El club”, “La Marató” i diversos especials, entre altres. Aquesta temporada és una de les tertulianes del magazine de tarda “Tot es mou”. La seva trajectòria també inclou el seu pas per Betevé, RAC1, TVE a Catalunya (“Gent de paraula”, “El debat a la 1” i “59 segons”) i diversos mitjans de premsa escrita.

[r:1]

Rosel es va incorporar com a presentadora de Preguntes freqüents el 20 de gener de 2018, després que Ricard Ustrell deixés el programa, que va presentar durant quatre mesos. Rosel ha treballat a ràdio i televisió com a conductora d’informatius i programes d’entreteniment. Ha format part dels equips de 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell. Més recentment ha presentat el programa d’actualitat ‘8 al dia’ juntament amb Jordi Armenteras, combinant informació, debats i tertúlies. Anteriorment, ha estat editora de l’informatiu diari ’14/15′ a RAC 1, així com dels programes diaris ‘Notícies matí’ i ‘Notícies migdia’ a Ràdio Sabadell.

Més notícies
Felip Puig: “Barcelona no pot ser una ciutat estat sense una pàtria”
Notícia: Felip Puig: “Barcelona no pot ser una ciutat estat sense una pàtria”
Comparteix
Tercera entrega de la sèrie d'entrevistes en què Toni Bolaño conversa amb personatges pròxims a l'independentisme i Cristina Puig, amb els que veuen Barcelona com la capital d'una comunitat autònoma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa