Els barcelonins de morro fi estan d’enhorabona. The Shopping Night Barcelona donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal i per l’edició d’enguany ha preparat una ruta de platets pels amants de la bona gastronomia, que durarà fins al diumenge 25, el primer festiu d’obertura per les botigues. El recorregut inclou 12 restaurants i hotels a l’entorn del passeig de Gràcia, que oferiran receptes d’inspiració nadalenca elaborades per grans xefs com Carme Ruscalleda o Nandu Jubany. Els platets costaran 7 euros i inclouran una Estrella Damm.
Restaurants que participen a la ruta de platets
Hotel Casa Fuster
Passeig de Gràcia, 132
Salmó fumat i marinat a casa, escuma de cava i ‘crumble’ d’espàrrecs de marge.
Hotel H10 Casa Mimosa
Pau Claris, 179
Tartar de salmó amb un toc de kimchi, cítrics, ous de truita i coral de tinta de calamar
Cafè de La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92
Mousse de foie amb encenalls de confit d’ànec, cremós de ceps i tartufatta amb escuma de taronja
Hotel The One Barcelona
Provença, 277
Pularda farcida de trufa i fruits secs amb salsa de moscatell i fils de patata.
Hotel Alenxandra: Restaurant Solomillo
Mallorca, 251
‘Pepito’ de vedella frisona amb mantega Cafè de París i brots de rúcula.
Hotel Monument Barcelona
Passeig de Gràcia, 75
Ravioli cremós de bolets amb salsa trufada i làmina de pernil ibèric.
Hotel Alma
Mallorca, 269-271
Estofat de l’àvia de cua de bou i textura tupinambur.
La Vinoteca Torres
Passeig de Gràcia, 78
Saltejat de bolets i mongeta verda amb daus de pernil i núvol de formatge d’ovella.
Majestic Hotel & Spa Barcelona
Passeig de Gràcia, 68
Caneló de Nadal amb pollastre de corral rostit amb el seu suc.
Hotel Claris
Pau Claris, 150
Interpretació marinera de l’escudella tradicional.
Mandarin Oriental
Passeig de Gràcia, 38-40
All, anguila i verduretes sobre una pinzellada de romesco d’all negre, cigrons, xaiota, xili i mini sisho verd.
Almanac Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 619-621
Gelificat de gerds, mousse de cava i crema de llimona.