Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018

La nit d'obertura comercial al passeig de Gràcia organitza un recorregut per restaurants i hotels, que oferiran receptes de Ruscalleda o Jubany a només 7 euros

Els barcelonins de morro fi estan d’enhorabona. The Shopping Night Barcelona donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal i per l’edició d’enguany ha preparat una ruta de platets pels amants de la bona gastronomia, que durarà fins al diumenge 25, el primer festiu d’obertura per les botigues. El recorregut inclou 12 restaurants i hotels a l'entorn del passeig de Gràcia, que oferiran receptes d’inspiració nadalenca elaborades per grans xefs com Carme Ruscalleda o Nandu Jubany. Els platets costaran 7 euros i inclouran una Estrella Damm.

Restaurants que participen a la ruta de platets

Hotel Casa Fuster
Passeig de Gràcia, 132

Hotel Casa Fuster / TSNB

Salmó fumat i marinat a casa, escuma de cava i 'crumble' d'espàrrecs de marge.

Hotel H10 Casa Mimosa
Pau Claris, 179

Hotel H10 Mimosa / TSNB

Tartar de salmó amb un toc de kimchi, cítrics, ous de truita i coral de tinta de calamar

Cafè de La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92

El Cafè de la Pedrera / TSNB

Mousse de foie amb encenalls de confit d’ànec, cremós de ceps i tartufatta amb escuma de taronja

Hotel The One Barcelona
Provença, 277 

The One Barcelona / TSNB

Pularda farcida de trufa i fruits secs amb salsa de moscatell i fils de patata.

Hotel Alenxandra: Restaurant Solomillo
Mallorca, 251

Hotel Alexandra: Restaurant Solomillo / TSNB

‘Pepito’ de vedella frisona amb mantega Cafè de París i brots de rúcula.

Hotel Monument Barcelona
Passeig de Gràcia, 75

Hotel Monument Barcelona / TSNB

Ravioli cremós de bolets amb salsa trufada i làmina de pernil ibèric.

Hotel Alma
Mallorca, 269-271

Hotel Alma / TSNB

Estofat de l’àvia de cua de bou i textura tupinambur.

La Vinoteca Torres
Passeig de Gràcia, 78

La Vinoteca Torres / TSNB

Saltejat de bolets i mongeta verda amb daus de pernil i núvol de formatge d’ovella.

Majestic Hotel & Spa Barcelona
Passeig de Gràcia, 68

Hotel Majestic / TSNB

Caneló de Nadal amb pollastre de corral rostit amb el seu suc.

Hotel Claris
Pau Claris, 150

Hotel Claris / TSNB

Interpretació marinera de l’escudella tradicional.

Mandarin Oriental
Passeig de Gràcia, 38-40

Mandarin Oriental / TSNB

All, anguila i verduretes sobre una pinzellada de romesco d’all negre, cigrons, xaiota, xili i mini sisho verd.

Almanac Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 619-621

Hotel Almanac / TSNB

Gelificat de gerds, mousse de cava i crema de llimona.

Mapa de la ruta de 'platets'

Més informació
Comentaris (1)
Pere López Vizcaino Fa 1 mes
M'agradaria saber els horaris. Gràcies