Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Shopping Night Barcelona apuja el llistó per superar el sotrac de 2017
  • CA

Barcelona encén els llums de Nadal aquest dijous al vespre i es prepara per donar el tret de sortida a una de les èpoques més intenses per als comerços de la ciutat. A la mateixa hora, més de 50 botigues del passeig de Gràcia deixaran les seves persianes obertes per celebrar la Shopping Night Barcelona i avançaran descomptes especials del Black Friday i oferiran una gran varietat d’activitats a l’interior.

La cita, que ja s’ha convertit en un clàssic de la campanya de Nadal, vol arribar més lluny que en anys anteriors i també oferirà música en directe i una ruta gastronòmica per “atraure tan al públic més local com als turistes que estiguin a Barcelona aquella nit”, segons va explicar el president de l’Associació Passeig de Gràcia, Luis Sans. “L’objectiu principal no es vendre, sinó donar a conèixer l’oferta del passeig de Gràcia”.

Recuperar l’afluència local

Botigues de moda i complements com Tous, Santa Eulàlia, Guess, Uno de 50, Mango, Oysho, Swarovski o Nike s’han unit un any més a la Shopping Night Barcelona per oferir descomptes en un horari especial que es prolongarà fins a la mitjanit. Sans augura que serà “una gran festa de primer nivell” i esperen reunir unes 80.000 persones, xifres que permetrien recuperar l’afluència d’anys anteriors després d’un 2017 marcat per les turbulències polítiques.

Per tornar a connectar amb el públic barceloní, la Shopping Night envairà el carrer amb set escenaris situats als encreuaments de passeig de Gràcia entre Rosselló i Gran Via. Els concerts estan organitzats de forma temàtica i permetrà que el públic faci un recorregut cronològic a través de la història de la música des dels anys 20 fins a l’actualitat. Cada escenari comptarà amb propostes culturals i d’oci relacionades amb l’època musical corresponent.

Ruta de platets nadalencs

La gastronomia, que també forma part de l’atractiu cultural d’una ciutat amb més de 30 estrelles Michelin, tindrà el seu protagonisme amb una ruta de platets inspirats en la millor cuina nadalenca amb preus molt assequibles. Per 7 euros, amb una Estrella Damm inclosa, es podran tastar les creacions de grans xefs com una recepta a base d’anguila de Carme Ruscalleda o el caneló d’en Nandu Jubany.

“El passeig se’ns farà estret”, deia Ruscalleda. “Volem seduir al gurmet més llepafils i al personatge més exigent”, afegia. L’oferta gastronòmica de la nit es complementarà amb més de 10 camionetes de cuina sobre rodes que es concentraran al tram de passeig de Gràcia entre la Gran Via i Casp, per convertir la nit en una descoberta de nous sabors i textures.

Més notícies
Ernest Maragall: “Barcelona ha de ser la capital republicana”
Notícia: Ernest Maragall: “Barcelona ha de ser la capital republicana”
Comparteix
El candidat a alcalde ha estat entrevistat a Catalunya Ràdio i ha detallat com serà la seva candidatura
Un pis amb llicència turística a Barcelona costa 80.000 euros de més
Notícia: Un pis amb llicència turística a Barcelona costa 80.000 euros de més
Comparteix
La prohibició de concedir noves llicències, vigent des del 2014, i l'ofensiva de l'Ajuntament contra els pisos il·legals ha creat una inflació de preus
Bargalló finançarà les escoles bressol de Barcelona si s‘aproven els pressupostos
Notícia: Bargalló finançarà les escoles bressol de Barcelona si s‘aproven els pressupostos
Comparteix
L'Ajuntament reclama més de 42 milions d'euros a la Generalitat per compensar la falta d'aportació en els darrers anys
Armes blanques a Ciutat Vella: fàcils d’aconseguir, difícils d’investigar
Notícia: Armes blanques a Ciutat Vella: fàcils d’aconseguir, difícils d’investigar
Comparteix
Internet i comerços per a turistes resulten els llocs ideals per aconseguir navalles a baix preu sense necessitat d'identificar-se

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa