Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Adif finalitza les obres del carrer Mallorca i es restableix el trànsit a la zona
  • CA

Adif ha finalitzat la segona fase de les obres de les sortides d’emergència de l’AVE a la confluència de carrer Mallorca amb Nàpols i Independència. El trànsit de la zona s’ha restablert parcialment i tornarà als 4 carrils habituals progressivament. Les obres han estat per construïr les sortides d’emergència del túnel Sants-La Sagrera

Per tal de minimitzar l’afectació a comerciants, veïns i al trànst Adif ha finalitzat les obres 3 setmanes abans del previst. Fonts de l’Ajuntament confirmen que han col·laborat amb Adif i han mantingut informats els veïns i comerciants de les afectacions de les obres. 

El trànsit s’ha reobert al carrer Mallorca amb 2 carrils entre Av. Meridiana fins a carrer Independència i 3 carrils fins a Nàpols. La següent fase de construcció, que també portarà afectacions al trànsit, comença el 25 de novembre. La circulació al carrer Urgell entre Mallorca i Rosselló passarà de 4 a 2 carrils i es modificaran els itineraris peatonals. El recorregut del bus es mantindrà però el carril bici canviarà a un recorregut provisional. 

Amb l’execució d’aquestes tres sortides d’emergència les instal·lacions estaran adaptades a la nova normativa en vigor, promulgada per la Unió Europea a finals de 2014.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa