Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes aturen el servei a la T1 després d’una topada entre un conductor d’Uber i un taxista
  • CA

Taxistes del sindicat Élite Taxi han tallat aquesta tarda l’accés de cotxes de la T1 de l’aeroport després d’una topada entre un taxista i un conductor d’VTC. Segons ha explicat Sebastián García, un dels taxistes que es troba a l’aeroport, al TOT Barcelona un conductor d’Uber ha intentat atropellar un taxista després que li reprengués que estava captant clients a una zona reservada per taxis.

Després de conèixer els fets, entre 250 i 300 taxistes –un centenar, segons el Mossos– han decidit deixar de donar servei a la T1 i han convocat una protesta al vestíbul de la terminal per exigir una reunió amb Aena. Élite Taxi s’atribueix aquesta acció i demana més controls per evitar que les VTC captin clients a zones on no els està permès.

Després d’abandonar la T1 han tallat la T2 durant dues hores i, en principi, han acordat una reunió amb Mossos d’Esquadra, la policia local del Prat i Aena per demanar més controls a vehicles VTC a l’aeroport.

García denuncia que no és la primera vegada que un taxista és agredit per un xofer d’Uber o Cabify. Detalla que la setmana passada un conductor d’VTC va pegar la filla d’un taxista després d’una discussió. El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, s’ha queixat que Uber i Cabify “actuen com taxis i no ho permetrem“.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa