Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Nosaltres no som com els ‘indepes’, us muntarem un merder”: taxistes exaltats ataquen cotxes VTC
  • CA

El conflicte del taxi contra les VTC i contra el decret que prepara la Generalitat, que consideren insuficient, apuja el to. Alguns dels taxistes que participen en la protesta que torna tenir la Gran Via bloquejada, com va passar a l’estiu, han començat a perdre els nervis i han atacat alguns vehicles amb aspecte de tenir una llicència VTC. 

Tot i que els líders de la protesta insisteixen a demanar als seus companys que mantinguin la calma, alguns dels més exaltats no els fan cas. I els cops s’han repetit després en un altre vehicle. No han fet cas de la instrucció de “qui vegi una cuca [els VTC solen ser negres], ni tocar-la”.

Hi havia molta testosterona en l’ambient, i s’han sentit tota mena de crits amenaçadors. Alguns dels amenaçats han sigut els periodistes que gravaven aquestes accions violentes. “Que no gravi ningú. El pròxim que tregui un mòbil, l’hi trenquem”, han advertit alguns dels que protestaven. Un altre dels advertiments ha sigut: “Nosaltres no som com els indepes, us muntarem un bon merder”.

Ha passat a mitja tarda, quan a més a més de tenir la Gran Via bloquejada amb els taxis aparcats han volgut tallar a peu al carrer Aragó. Tot plegat enmig de crits de “guerra, guerra, guerra” i de petards i traques. 

Tot plegat, el tall del carrer Aragó, a l’altura de passeig de Gràcia, només ha durat 20 minuts. Després han tornat enrere i s’han adreçat cap a la cruïlla del passeig de Gràcia amb Casp per fer una nova assemblea.

Més notícies
El Govern exigirà precontractar les VTC però els taxistes aniran a la vaga
Notícia: El Govern exigirà precontractar les VTC però els taxistes aniran a la vaga
Comparteix
El Departament de Territori proposa que es demani Uber i Cabify amb 15 minuts d'antelació i no deixa contenta cap associació
L’AMB acusa el Govern de voler “traspassar la responsabilitat” de les VTC
Notícia: L’AMB acusa el Govern de voler “traspassar la responsabilitat” de les VTC
Comparteix
Demana a la Generalitat "es replantegi" la precontractació de només 15 minuts i es troba "impropi" que vulgui deixar el canvi a les seves mans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa