Cake Minuesa denuncia a la Policia Nacional l'agressió del 21-D

El xouman i presentador d'Intereconomía assegura que els atacants es van identificar com a membres dels CDR

Cake Minuesa, el xouman i presentador d'Intereconomía, ha denunciat davant la Policia Nacional l'agressió que va patir el 21-D a Barcelona quan era a la Via Laietana seguint, amb la càmera de la cadena, les protestes pel consell de ministres que se celebrava a la Llotja de Mar.

Més info: Cake Minuesa, un monologuista de dretes que fa de reporter

En un comunicat difós aquest divendres, els seus advocats han informat que exercirà l'acusació particular contra els presumptes autors de l'atac pels delictes de lesions, incitació a l'odi, injúries, coaccions i intimidació, per la qual cosa sol·licitarà la identificació de qui el va agredir i dels seus acompanyants.

Minuesa ha adjuntat a la denúncia un informe mèdic de l'Hospital del Mar amb el diagnòstic d'una "contusió nasal amb fractura dels ossos del nas per agressió".

A més iniciarà diverses accions en defensa del seu dret a l'honor, intimitat i imatge contra la periodistes Beatriz Talegón, l'escriptor i articulista Suso de Toro, el diari digital 'Elplural.com' i Carmen Larrosa "així com qualsevol altra persona que manifesti als mitjans de comunicació o de manera privada que es tractava d'un muntatge i que hagués simulat una agressió".

El periodista d'Intereconomía assegura que "va ser salvatgement agredit el passat 21 de desembre per una persona acompanyat d'una altra que es van identificar com a pertanyents als CDR" i que el van "envoltar i sacsejar i li van clavar diversos cops de puny, puntades, empentes i insults".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem