Carina Mejías proposa obrir un debat sobre la il·legalització de l'ANC i Òmnium

Ho ha suggerit després que es presentés la iniciativa d'eliminació de la Fundació Francisco Franco

La líder de Ciutadans a l'Ajuntament, Carina Mejías, ha proposat aquest migdia obrir el debat sobre la il·legalització d'ANC i Òmnium ja que s'ha presentat una iniciativa per eliminar la Fundació Francisco Franco, segons ha informat Europa Press. Mejías ha considerat que les entitats independentistes "van contra els principis democràtics i constitucionals".

Més info: Barcelona reclama il·legalitzar la Fundació Francisco Franco

Ha apostat per incloure en el debat altres entitats que "blanquegin terroristes", com creu que fan Òmnium i ANC. "Si s'ha d'obrir el debat sobre organitzacions que enalteixen dictadors, hi estem disposats, però també sobre altres organitzacions que no respecten els principis constitucionals", ha declarat la líder de Ciutadans. Sobre la iniciativa d'il·legalitzar la Fundació Francisco Franco, a què no s'ha afegit el seu partit, Mejías ha assegurat que no la coneixien fins avui. 

Respecte a la celebració del ple divendres, tot i les peticions d'avançament de PDeCAT, ERC i CUP, ha criticat que "les maniobres per canviar la data responen a agendes partidistes". També sobre el 21-D, la líder de la formació taronja a Barcelona ha atacat Colau per demanar que no es militaritzi la ciutat però no que els CDR no es manifestin. "Només he sentit que pot anar a la final d'Operación Triunfo", ha ironitzat. 

Ha avançat que portaran al ple una proposta per millorar la seguretat a Barcelona, ​​i que preguntaran a l'alcaldessa per l'aplicació de l'Ordenança de Terrasses, després que el sector de la restauració hagi criticat l'aplicació a Ciutat Vella.

Comentaris (9)
Andrea Fa 26 dies
Proposo obrir un debat sobre la il·legalització de partits que no condemnent el franquisme, els feixistes, com C's, PP i Vox. Són partits autoritaris, repressius i manipuladors de masses. Un perill públic. S'harien de portar tots aquesta colla a al tribunal de drets humans.
Vvv Fa 26 dies
Jo més aviat proposaria la il·legalització de Ciudadanos per incitació a la violència, com va fer ahir una dels seus membres, Inés Arrimadas. A més de tota l'estratègia que estan seguint per a provocar l'enfrontament civil entre catalans. Denúncia per incitar el terrorisme i il·legalització. Ja aprofitaríem, per a il·legalitzar la banda criminal del PP, màxima expressió de la cleptocràcia.
Adriano1967 Fa 26 dies
Una impresentable vividora de la política.
Fran BCN Fa 26 dies
I de pas perquè no us ilegalitzeu vosaltres?
JAC Fa 26 dies
Sería necesario ilegalizar a los fascistas de Cs
Mar 350 Fa 27 dies
Tota aquesta gent amb pares o parelles franquistes, son tots iguals. Tant es l'Arrimadas com la Mejias: Colons.

Destaquem