Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PDECat dona per feta la llista de Forn i anuncia que tindrà “la filosofia” de JxCat
  • CA

El PDECat ja dona per feta que la llista que els representarà en les eleccions municipals del maig serà l’encapçalada per Joaquim Forn amb l’encara consellera Elsa Artadi com a número dos.

També accepten que la candidatura estarà inspirada per la “filosofia” de Junts per Catalunya. L’única condició és que Neus Munté, escollida en les primàries del partit perquè fos la cap de llista inicialment, “avali” el projecte, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Ho ha explicat avui el president del PDECat, David Bonvehí, que ha visitat Cales Puigdemont a Waterloo, on té la seva oficina el president a l’exili. Bonvehí ha dit que Munté té la “confiança” del partit i que, com a gunyadora de les primàries, està “habilitada” per negociar una llista transversal per a Barcelona.

Segons Bonvehí, la candidatura tindrà la “transversalitat del sobiranisme”, que ha de “fer front” a un govern municipal, el d’Ada Colau que, segons ell, està “clarament desgastat”.

El PDCat també preveu oferir una proposta política “transversal” a les eleccions europees, que se celebren el mateix dia que les municipals, el 26 de maig. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa