Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Esborren el tuit que deia “excrement” a López Tena i que havia repiulat una alt càrrec del Govern
  • CA

Final abrupte del culebró iniciat ahir a Twitter amb l’exdiputat Alfons López Tena com a protagonista. Després que ell obrís la polèmica penjant una foto manipulada de l’alcaldable de Primàries de Barcelona, Jordi Graupera, i que ell li demanés que deixés de mentir, altres usuaris de la xarxa es van llançar a criticar López Tena. Un dels que ho va fer va ser @DavidGR1714. Una de les piulades era un retuit que mostrava l’exdiputat amb una gorra amb la imatge manipulada, de la mateixa manera que havia sigut manipulada la de Graupera.    

La polèmica, però –i l’enrabiada de López Tena– va venir després, quan el mateix usuari va fer una piulada de collita pròpia que qualificava d'”excrement humà” l’exdiputat –després de reconèixer que es penedia d’haver-lo votat quan exercia d’independentista i feia tàndem amb Joan Laporta– i la secretària d’Administració i Funció Pública, Annabel Marcos, la va retuitejar.

El retuit d'Annabel Marcos d'una piulada que insulta López Tena

El retuit d’Annabel Marcos d’una piulada que insultava López Tena

Finalment, el mateix David Romà ha esborrat la piulada al·legant que ho fa perquè la “claca” de López Tena “volien perjudicar una tercera persona”, en referència a Annabel Marcos. En el tuit de marxa enrere, però, no s’està de qualificar l’exdiputat d'”energumen”.

 

 

Més notícies
La secretària de Funció Pública retuiteja una piulada que diu “excrement humà” a López Tena
Notícia: La secretària de Funció Pública retuiteja una piulada que diu “excrement humà” a López Tena
Comparteix
El text és d'un usuari de la xarxa que assegura que es penedeix d'haver votat l'exdiputat
Bronca entre López Tena i Graupera a Twitter per una foto manipulada
Notícia: Bronca entre López Tena i Graupera a Twitter per una foto manipulada
Comparteix
L'exdiputat publica una imatge editada de l'alcaldable de Primàries Barcelona en un míting de Clinton amb una gorra de suport a Trump

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa