Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferran Mascarell anuncia la seva candidatura a alcalde
  • CA

Ferran Mascarell ha anunciat que presentarà la seva candidatura a alcalde de Barcelona el dilluns 3 de desembre. La presentació serà al restaurant Semproniana dilluns al matí. El delegat del govern a Madrid “reflexionarà públicament sobre la Barcelona actual, l’oportunitat de convertir-la en referent de llibertat, justícia, prosperitat i benestar, la línia de pensament per aconseguir-ho, i les raons que l’empenyen a presentar-se candidat a liderar-ho”. 

[r:1]

Així doncs, se suma una nova candidatura independentista per Barcelona a la d’Ernest Maragall – ERC -, la de Neus Munté -PDeCAT – i la que surti del procés Primàries Barcelona. En aquest context, continuen les negociacions entre el PDeCAT i la Crida sobre les municipals. Mascarell va ser regidor de cultura de l’Ajuntament de Barcelona pel PSC entre el 1999 i el 2006. Posteriorment va ser conseller de cultura en dues ocasions, primer amb el tripartit de Pasqual Maragall i després amb el govern d’Artur Mas.

Encara és una incògnita sota quines sigles es presentarà, tot i que ja ha afirmat que està a favor d’una llista unitària de l’independentisme. 

Més notícies
Mascarell: “Si haig de ser candidat ho seré, però la intenció és una candidatura unitària”
Notícia: Mascarell: “Si haig de ser candidat ho seré, però la intenció és una candidatura unitària”
Comparteix
El delegat del Govern a Madrid diu al Tot Barcelona que manté converses per impulsar una marca electoral sobitanista àmplia

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocacorba a novembre 29, 2018 | 21:15
    Rocacorba novembre 29, 2018 | 21:15
    Es una bona proposta. persona de talla cultural molt alta. Bona gent del Pais. Espero qu tingui un bon recolçament. Endevant CATALUNYA ! !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa