Ferran Mascarell anuncia la seva candidatura a alcalde

L'actual delegat del govern a Madrid manté la incògnita de sota quines sigles ho farà

Ferran Mascarell ha anunciat que presentarà la seva candidatura a alcalde de Barcelona el dilluns 3 de desembre. La presentació serà al restaurant Semproniana dilluns al matí. El delegat del govern a Madrid "reflexionarà públicament sobre la Barcelona actual, l'oportunitat de convertir-la en referent de llibertat, justícia, prosperitat i benestar, la línia de pensament per aconseguir-ho, i les raons que l'empenyen a presentar-se candidat a liderar-ho". 

Més info: Mascarell: "Si haig de ser candidat ho seré, però la intenció és una candidatura unitària"

Així doncs, se suma una nova candidatura independentista per Barcelona a la d'Ernest Maragall - ERC -, la de Neus Munté -PDeCAT - i la que surti del procés Primàries Barcelona. En aquest context, continuen les negociacions entre el PDeCAT i la Crida sobre les municipals. Mascarell va ser regidor de cultura de l'Ajuntament de Barcelona pel PSC entre el 1999 i el 2006. Posteriorment va ser conseller de cultura en dues ocasions, primer amb el tripartit de Pasqual Maragall i després amb el govern d'Artur Mas.

Encara és una incògnita sota quines sigles es presentarà, tot i que ja ha afirmat que està a favor d'una llista unitària de l'independentisme. 

Comentaris (1)
Rocacorba Fa 1 mes
Es una bona proposta. persona de talla cultural molt alta. Bona gent del Pais. Espero qu tingui un bon recolçament. Endevant CATALUNYA ! !