Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Karl Jacobi : “Sense Barcelona l’independentisme no tornarà a aixecar el cap”
  • CA

Ja és oficial. Nou candidat descaradament unionista i extremament espanyolista a l’alcaldia de Barcelona. Karl Jacobi, l’empresari que va esbroncar el president del Parlament, Roger Torrent, al Círculo Ecuestre, i que va reclamar presó pels líders independentistes, s’ha posat de llarg i s’ha presentat alcaldable pel partit Nosotros, Partido de la Regeneración Social”. En un acte al Col·legi de Periodistes de Catalunya, Jacobi ha demanat a l’unionisme treballar per assolir l’Ajuntament. “Sense Barcelona, l’independentisme no tornarà a aixecar el cap”, ha assegurat. 

Jacobi, acompanyat per l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, ha començat l’acte emetent el vídeo del seu “voto para que ustedes vayan a prisión” dirigit a Roger Torrent al dinar del Círculo Ecuestre. Interromput pels fidels que s’han acostat a la presentació diverses vegades al crit de “Jacobi, Jacobi!”, no ha tingut cap mania en vantar-se que la “gent el veu com un heroi”.  Jacobi ha reclamat el govern de Barcelona per l’unionisme per superar “la penosa i depriment situació que hi ha deixat el separatisme”.  “Sóc empresari i home d’acció, per tant, parlar no és el meu fort, jo vull treballar molt i parlar poc”. Jacobi ha exigit a l’Estat que actui contra el “cop separatista” i actuar contra la “prepotent tirania separatista”. En el mateix paquet ha reclamat “aplicar la llei” contra els ajuntaments que només utilitzen el català o que tenen símbols de solidaritat amb els presos polítics. 

Però Jacobi no s’ha limitat a estripar contra l’independentisme. L’alcaldessa Ada Colau i el seu equip del govern han estat a la diana, no pas de les seves crítiques, sinó dels seus insults. Concretament, els ha titllat de “lladres”, “paràsits”, “socis dels ultres comunistes de Podemos que volen acabar amb la societat” i “inútils”. Així els ha rebatejat com “ImmaColau i els 40 lladres” que ha convertit Barcelona en un “malson”. 

Segons Jacobi, “tots els problemes que té Barcelona és perquè la ‘gent’ no compleix la llei”. És a dir, tant és el Top Manta, com els grafittis del metro, la seguretat o els llaços grocs passa perquè la gent no compleix la llei. L’empresari alemany afincat des de fa 35 anys a Catalunya ha recorregut als arguments sospitosos habituals de l’unionisme com l’adoctrinament a les escoles o l’ensenyament en català que “ens porta a l’edat mitjana”. 

Més notícies
Josep Bou serà el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona
Notícia: Josep Bou serà el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona
Comparteix
L'empresari deixarà la presidència d'Empresaris de Catalunya per competir amb Valls pels vots de les elits
Graupera aposta pel Besòs i Sant Adrià per fer créixer Barcelona
Notícia: Graupera aposta pel Besòs i Sant Adrià per fer créixer Barcelona
Comparteix
El candidat a les Primàries sobiranistes organitza un recorregut en bus per espais infrautilitzats i reivindica l’ambició metropolitana
Valls creu que la vaga de fam és una mesura per “pressionar la justícia”
Notícia: Valls creu que la vaga de fam és una mesura per “pressionar la justícia”
Comparteix
Critica Ada Colau per no condemnar de forma contundent el boicot que va patir al Raval
Maragall aposta per la unitat d’acció postelectoral en la seva estrena com a alcaldable
Notícia: Maragall aposta per la unitat d’acció postelectoral en la seva estrena com a alcaldable
Comparteix
El candidat d'ERC defensa un front comú doble amb les forces "sobiranistes i progressistes" i presenta les línies estratègiques del seu programa en un acte de gran format a la UPF
Mascarell proposa “unes primàries ben articulades” per fer una llista unitària a Barcelona
Notícia: Mascarell proposa “unes primàries ben articulades” per fer una llista unitària a Barcelona
Comparteix
El candidat a l'alcaldia ha avançat que "falta poc" perquè deixi les funcions com a delegat del govern a Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa