Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pablo Casado avala Bou i presenta Barcelona com “la punta de compàs” d’Espanya
  • CA

El líder del PP, Pablo Casado, ha visitat Barcelona avui per presentar el nou candidat del partit a l’alcaldia, Josep Bou i ha aprofitat per destacar que “hi ha un partit que va a per totes a Barcelona, que vol parlar de la Barcelona punta de compàs de Catalunya i Espanya però que també respecta el votant i li parlarà de les seves demandes, del dia a dia”. L’empresari, que relleva al capdavant de la llista Alberto Fernández Díaz, s’ha compromès a retirar el llaç groc de la façana de l’ajuntament si és alcalde i ha assegurat sobre pactes: “Votaria mil vegades més un socialista que un separatista”.

En l’acte de la seva presentació, al World Trade Center, i emparat pel president dels populars catalans, Alejandro Fernández, Bou ha fet el seu primer míting advertint que Barcelona “no pot caure en mans de separatisme” perquè l’independentisme i el populisme són “càstig” per la ciutat, ha assegurat. En un discurs que ha arrencat rialles, ha fixat el “separatisme, la feina i l’habitatge” com les tres grans batalles de la ciutat. I si arriba a l’alcaldia, s’ha compromès a retirar de la façana el llaç groc de la façana de l’ajuntament, si cal “fent ràpel”, ha explicat Bou, que és professor d’escalada, ha dit. “Personalment em penjaré a dalt” per treure’l, ha afegit entre aplaudiments.

També ha arrencat l’aval del públic quan ha instat el candidat Manuel Valls a facilitar-li l’alcaldia si el candidat dels populars necessita els vots. “Perquè si tu necessites els meus, els tindràs segur”. És en aquest context que ha interpel·lat Jaume Collboni, Miquel Iceta i Pedro Sánchez. “A qui voleu d’alcalde, Ernest Maragall o a mi? Penseu-vos-ho; ho tinc claríssim, votaria mil vegades més un socialista que un separatista”, ha conclòs. 

Entre el públic, hi havia el vicesecetari d’Organizació del PP, Javier Maroto, i líders dels populars com la portaveu i exministra Dolors Montserrat, Xavier García Albiol, Santi Rodríguez, i Andrea Levy. I a banda de Bou, l’acte també ha servit per avalar la candidata de Girona, Concepció Veray; el de Lleida, Xavier Palau, i el de Tarragona, José Luis Martín, i fer un reconeixement a Alberto Fernández Díaz, que ha estat regidors durant més de 25 anys. 

Més notícies
Fernández (PP) exigeix a Colau un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana per celebrar el ple
Notícia: Fernández (PP) exigeix a Colau un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana per celebrar el ple
Comparteix
El dirigent popular tem que els independentistes s'aliïn per suspendre el ple municipal
Fernández Díaz demana blindar les fronteres pel “problema” dels MENA
Notícia: Fernández Díaz demana blindar les fronteres pel “problema” dels MENA
Comparteix
Ha qualificat els menors de "problema social" i "de seguretat" per als barris
Josep Bou serà el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona
Notícia: Josep Bou serà el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona
Comparteix
L'empresari deixarà la presidència d'Empresaris de Catalunya per competir amb Valls pels vots de les elits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa