Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Càrregues dels Mossos al voltant del perímetre de la Llotja de Mar
  • CA

Els antiavalots dels Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants a la zona de Drassanes. Els agents s’han enfrontat a un grup de persones encaputxades quan intentaven tirar a terra les tanques del perímetre de seguretat que els impedeix arribar a la zona de la Llotja de Mar, on es fa el consell de ministres.
 

Els Mossos han demanat que ningú s’acosti a la zona i han alertat que els mateixos encaputxats han desplaçat tanques i contenidors per fer pressió a la línia policial que impedeix el pas a la zona de Colom. Cap a les 11.00 la policia catalana ha informat que s’havia restablert la situació al Paral·lel.
 

Més tard hi hagut una tercera càrrega dels antiavalots dels Mossos a la zona de Paral·lel. Els manifestants han intenta superar el perímetre per acostar-se a la Llotja de Mar, però els agents els han pogut contenir. Les càrregues han acabat amb almenys 8 detinguts i diverses persones ferides. 

A la Via Laietana també hi ha hagut càrregues a mig matí. Els manifestants han estat llançant pintura, pedres i altres objectes contra els antiavalots dels Mossos han optat per fer retrocedir els manifestants.

 

Més notícies
Els CDR tallen diversos punts de la ronda de Dalt i de la ronda Litoral
Notícia: Els CDR tallen diversos punts de la ronda de Dalt i de la ronda Litoral
Comparteix
La circulació també està tallada a l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla i a sis carreteres més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa