Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Gaspart nega haver estafat el príncep saudita propietari de l’hotel Juan Carlos
  • CA

Joan Gaspart ha comparegut davant el jutge per la presumpta estafa a un príncep saudita i ha negat que en cap moment enganyés el dignatari sobre la situació econòmica de l’hotel Fairmont Rey Juan Carlos I. L’empresari ha assegurat que el propietari de Barcelona Projects sabia que l’hotel devia 15 milions d’euros a la Seguretat Social i que el Palau de Congressos havia estat ofert com a garantia per un préstec d’1,6 milions que es va quedar Husa per fer front les pèrdues.

L’hoteler i els seus fills Juan i José estan sent investigats per una possible estafa i ocultació d’impagaments a la Seguretat Social, mentre que un representant legal d’Husa ho ha fet com a responsable civil, segons explica l’ACN. Barcelona Projects ha demanat una fiança de 16,6 milions per assegurar la responsabilitat civil o, com a alternativa, proposa que s’embarguin béns per la mateixa quantitat.

[r:1]

L’Audiència de Barcelona va obligar al jutjat d’instrucció número 16 a admetre a tràmit la querella criminal presentada pel príncep saudita Turki Bin Nasser després que hagués estat desestimada en en un primer moment. L’acusació considera que Husa i Joan Gaspart, “utilitzant el seu reconeixement social i empresarial, van malbaratar per complet el complex buscant el seu propi benefici” fi van estar a punt de portar-lo a “la fallida total”

Més notícies
Imputen Joan Gaspart per una presumpta estafa a un príncep saudita
Notícia: Imputen Joan Gaspart per una presumpta estafa a un príncep saudita
Comparteix
El denunciant és el propietari de l'Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I i del Palau de Congressos de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa