Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’atestat de la Guàrdia Urbana assegura que l’amo de Sota va incitar la gossa a atacar l’agent
  • CA

L’informe de la Guàrdia Urbana sobre la intervenció el 18 de desembre en què un agent va matar la gossa Sota assegura que l’amo de l’animal va incitar-lo a atacar la policia. Segons ha avançat La Vanguardia, l’atestat detalla que el propietari tenia una actitud “molt agressiva i amenaçadora” i va animar el gos “de manera clara a anar contra l’agent”. “Quan el gos saltava per tornar-se a abraonar contra l’agent sobre la part superior del cos, a la vora de zones vitals com el coll i la cara, aquest va témer per la seva vida a causa de l’agressivitat i velocitat amb què se li abalançava”, explica l’atestat. La Guàrdia Urbana recull que el gos estava “nerviós i alterat”, informa l’ACN. 

Arran del cas de la gossa Sota hi ha hagut diverses denúncies creuades. Per una banda, CSIF denunciarà PACMA per delictes d’odi contra la Guàrdia Urbana. De l’altra, l’entitat animalista Nova Eucària va denunciar ahir l’agent que va disparar la gossa. Paral·lelament, els sindicats del cos de policia ataquen l’Ajuntament i es defensen dels atacs i amenaces que, diuen, estan rebent arran del cas. 

Més notícies
Una resolució judicial allunya el delicte d’odi del cas de la gossa Sota
Notícia: Una resolució judicial allunya el delicte d’odi del cas de la gossa Sota
Comparteix
Una interlocutòria de la secció sisena de l'Audiència de Barcelona sobre el 29-S desestima aplicar aquest tipus penal per protegir cossos policials
Pintades contra els guàrdies urbans “assassins” pel cas de la gossa Sota
Notícia: Pintades contra els guàrdies urbans “assassins” pel cas de la gossa Sota
Comparteix
La policia municipal de Barcelona fa un comunicat oficial que "lamenta els fets" però demana "respecte per la investigació" i "condemna els insults reburts"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nèmesi a desembre 28, 2018 | 11:11
    Nèmesi desembre 28, 2018 | 11:11
    Mentiders !!!!!!!!!!
  2. Icona del comentari de: Bernat C. a desembre 28, 2018 | 12:51
    Bernat C. desembre 28, 2018 | 12:51
    Tot té una lògica, els animals no són els responsables, actuen segons lo que els ensenyen, o no ensenyen els seus amos. D'aquí es pot deduir la quantitat de poc civisme escampat per tota la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa