Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Grossa reparteix un primer premi, un tercer i dos cinquens a Barcelona
  • CA

Barcelona ha rebut el primer premi de la Grossa per primera vegada des que va començar la loteria catalana amb el número 58499. Un estanc al Born proper al mercat de Santa Caterina ha estat el que ha venut el premi gros, dotat de 200.000 euros. El local està situat al carrer d’en Giralt del Pellicer 16, on s’han venut 15 bitllets. El gerent de l’estanc, José Moya, confirmava al TOT Barcelona que mai havien repartit tants diners com els 3 milions d’euros que repartirà avui. Els compradors dels 15 bitllets venuts “són gent del barri”, assegura el propietari del negoci, que és familiar.

El José, el primer quiosquer que ven un primer premi de la Grossa a Barcelona. | D. C.

El José, el primer quiosquer que ven un primer premi de la Grossa a Barcelona. | D. C.

Està molt content per haver venut “un llibre complet, que aglutina 15 bitllets” i celebra que ja li ha anunciat algun veí que ha estat l’afortunat “tot i que ho ha fet amb la boca petita”, explica el José. El mateix establiment a l’agost va arribar a donar 50.000 euros per un premi del Rasca de l’ONCE, però mai una xifra similar a la que han repartit avui als veïns del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Moya creu que tots els números s’han venut un a un i que per tant rebran un premi de 200.000 euros cadascun. Pel que fa als clients, recorda que és un barri amb “gent humil i treballadora” i per això agraeix que “els veïns de tota la vida” comencin a passar-se per l’estanc a comunicar-li que han estat afortunats.

Estanc de la Grossa

L’estanc del primer premi. | D. C.

 

Del segon premi Barcelona s’ha emportat un pessic testimonial: s’ha venut un sol bitllet al Paral·lel. També ha rebut part d’un tercer premi amb el número 11825, concretament a l’estanc T. Farran, situat al carrer Pi i Margall número 90. Està dotat amb 30.000 euros per bitllet jugat.

En canvi sí que s’ha venut íntegrament un dels cinquens premis de la Grossa de Cap d’Any, concretament a plaça Molina. Cada bitllet té una dotació de 5.000 euros i enguany s’han repartit dos cinquens premis més que a les cinc anteriors edicions. El número guanyador del cinquè premi que ha caigut sencer a la ciutat ha estat el 46319. “És la primera vegada que toca res important al meu quiosc“, explica el quiosquer al TOT Barcelona. També detalla que, lamentablement, s’havia quedat amb algun número dels que venia però no el premiat. 

El quiosc on s'ha venut un dels cinquens premis. | D. C.

El quiosc on s’ha venut un dels cinquens premis. | D. C.

Un altre cinquè premi ha anat a parar també a Barcelona. Ha estat el 64654, que s’havia comercialitzat en un Bonpreu del carrer Tamarit número 130, on ni tan sols s’han assabentat de la notícia per la feinada que tenien aquest migdia. “Ens fa molta il·lusió”, explicava una de les treballadores. 

Bonpreu Grossa

El Bonpreu on s’ha venut el primer premi. | D. C.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa