Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Macrobatuda contra el ‘top manta’ amb 3.000 productes decomissats
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha anunciat aquest vespre el decomís de “més de 3.000 productes destinats a la venda ambulant” aquest dilluns al Portal de la Pau, entre el monument a Colom i el Maremàgnum. La confiscació ha estat fruit d’un operatiu conjunt de les tres policies amb competències en aquest espai: Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Portuària. Es tracta d’un dels dos punts calents del ‘top manta’ a la ciutat aquesta tardor, juntament amb l’intercanviador ferroviari de plaça Catalunya.

L’Ajuntament de Barcelona ha explicat al Tot Barcelona que cada setmana es realitzen almenys dos batudes contra la venda ambulant il·legal i estima que a final d’any s’arribarà a una xifra rècord al voltant dels 800.000 productes retirats. El govern municipal aposta pels decomisos en detriment de les multes, que la majoria de manters no abonen per insolvència i que generen una dificultat afegida a la regularització i a l’accés al mercat laboral. Usualment el consistori no informa de cada dispositiu policial i els decomisos que ha generat. Els comerciants demanen precisament al consistori que doni més publicitat a les operacions policials contra els manters, segons ha pogut saber aquest mitjà. La comunicació avui d’aquesta confiscació –a través del perfil de Twitter de la Guàrdia Urbana– respondria doncs a l’actual estratègia d’apropament als comerciants impulsada pel govern municipal. 

Més notícies
L’Ajuntament es reunirà amb Renfe després de la campanya de tuits contra el ‘top manta’
Notícia: L’Ajuntament es reunirà amb Renfe després de la campanya de tuits contra el ‘top manta’
Comparteix
Pisarello ja s'ha reunit també amb la presidenta del Port, Mercè Conesa, per coordinar la pressió policial a la venda ambulant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa