L'entitat ultra amb què col·labora el candidat del PP es manifestarà contra els CDR el 21-D

Sompatemps, amb la qual té vincles Josep Bou, convoca els seus seguidors divendres a les 17h a la plaça Artòs per a una marxa "rumb a la glòria"

El col·lectiu d'ultradreta Somatemps ha convocat una manifestació de "joves patriotes" que "contrarestarà els CDR" el 21-D. El grup prepara una protesta que començarà a les 17h a la plaça Artòs, des d'on els concentrats iniciaran una marxa "rumb a la glòria".

"Els joves catalans i patriotes volen demostrar a Espanya que hi ha una joventut que vol construir un futur i no la destrucció, la misèria i violència que porten els separatistes i els seus CDRs", manifesten des de Somatemps. 

Somptatemps és l'entitat ultra amb què col·labora actualment Josep Bou, el candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, sobre el qual el Tot Barcelona ha aportat proves que va militar a Fuerza Nueva a finals dels 70, encara que ell ho negui.

Més info: El candidat del PP a Barcelona amaga que va ser militant de Fuerza Nueva

Del que encara es pot amagar menys és dels seus vincles amb Sompatemps, entre d'altres coses perquè el juliol del 2017 –fa només un any i mig– va fer el discurs de cloenda IV Congreso Catalanidad Hispánica organitzat per aquesta entitat ultra.

El discurs, que comença amb Bou fent-se un embolic amb la citació d'una frase atribuïda a l'historiador Pierre Vilar –el candidat ha de començar la frase diverses vegades perquè no l'acaba d'encertar i l'ha d'acabar girant–, acaba amb la mateixa sentència que faria embogir els assistents de l'acte de SCC del 12 d'octubre tres mesos després: "España es irrevocable", una frase de José Antonio Primo de Rivera.

Més informació
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem