Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un mosso, apunyalat al peu en una actuació policial al barri de Sant Antoni
  • CA

Un agent dels Mossos d’Esquadra ha resultat ferit aquest dissabte al barri de Sant Antoni de Barcelona, quan una persona amagada en un portal li ha clavat un ganivet al peu. El policia formava part d’una patrulla i el seu company l’ha hagut de protegit esquivant també diversos intents d’agressió amb arma blanca. Ha perseguit l’autor dels fets i quan aquest l’ha tornat a atacar li ha disparat un tret, que ha impactat en un banc del carrer. Segons el sindicat policial CSIF, que ha donat a conèixer la informació, l’agent ja ha estat atès a la mútua laboral i es recupera d’un petit tall al turmell.

Segons aquesta font, els fets han començat quan una patrulla ha observat a les 7.50h del matí una porta forçada al fons d’un portal, a l’alçada del carrer Tamarit número 142. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, es tractaria del magatzem del restaurant Casa Dorita. “Els agents han vist a una persona amagada a la que li han manifestat que sortís i ha sortit una persona de dins corrents que hi ha intentat apunyalar a l’agent, que ha resultat ferit al taló al clavar-li un ganivet a la bota”, exposa CSIF. 

L’altre agent present s’hauria situat entre agredit i agressor per impedir més danys al company, “esquivant en diverses ocasions intents de apunyalament”. L’autor de la gavinetada hauria fugit corrents, perseguit pels dos agents. El pressumpte lladre anava acompanyat d’un còmplice i han fugit junts. Durant la persecució l’agressor s’ha tornat a encarar als policies amb intenció de tornar-los a atacar amb el ganivet i, segons el sindicat, “en aquell moment un dels agents ha tret l’arma de foc i ha realitzat un tret ja que temia per la seva seguretat i la del company”.

“No ha vist si ha tocat a l’autor, ja que aquest ha fugit corrents”, explica CSIF. Posteriorment el Servei d’Investigació ha estudiat l’escena dels fets i ha localitzat la bala disparada, que ha impactat en un banc del carrer. No s’han trobat restes de sang i les proves indiquen que el tret no ha ferit a ningú, sinó que ha entrat i sortit netament de la fusta del banc. Els Mossos d’Esquadra han pentinat la zona i han aconseguit arrestar a un dels dos fugitius, que han identificat com el còmplice de l’agressor. En ser escorcollat se li han trobat 900 euros en efectiu en una butxaca. La policia catalana continua les investigacions i la recerca del segon fugitiu i autor de l’agressió.

Més notícies
El cotxe de l’atropellament de Cap d’Any podria ser un Peugeot 308 o un Audi A3
Notícia: El cotxe de l’atropellament de Cap d’Any podria ser un Peugeot 308 o un Audi A3
Comparteix
La Guàrdia Urbana continua buscant el conductor que va deixar un vianant en estat crític
Detingut un home buscat per la justícia després d’intentar fugir d’un control
Notícia: Detingut un home buscat per la justícia després d’intentar fugir d’un control
Comparteix
L'arrestat conduïa una moto robada i va xocar amb altres vehicles després de saltar-se el control
Troben una trentena de testimonis de l’atropellament i la fugida de Cap d’Any
Notícia: Troben una trentena de testimonis de l’atropellament i la fugida de Cap d’Any
Comparteix
El vehicle va fugir pel mig de la rambla Catalunya i molts vianants el van veure
Buch valora una nit de Cap d’Any “tranquil·la” però allarga el reforç policial fins al 6 de gener
Notícia: Buch valora una nit de Cap d’Any “tranquil·la” però allarga el reforç policial fins al 6 de gener
Comparteix
El conseller d'Interior ha explicat que no hi ha hagut gaires incidents destacables relacionats específicament amb les celebracions
Dos sindicats de vigilants del metro mantenen viu el conflicte malgrat la vaga fallida de Cap d’Any
Notícia: Dos sindicats de vigilants del metro mantenen viu el conflicte malgrat la vaga fallida de Cap d’Any
Comparteix
Ahir a la nit van fer vaga una petita part de la plantilla, ja que es van decretar serveis mínims del 95%, i no va tenir incidència
Dos ferits, un d’ells en estat molt greu, per un accident a la plaça de les Glòries
Notícia: Dos ferits, un d’ells en estat molt greu, per un accident a la plaça de les Glòries
Comparteix
El xoc ha tingut dues motos i un cotxe com a protagonistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa