Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona de 90 anys, primera víctima mortal d’un atropellament de patinet elèctric
  • CA

Una àvia d’uns 90 anys és la primera víctima mortal de l’estat espanyol d’un atropellament d’un patinet elèctric. El cas es va produir  a Esplugues de Llobregat, a l’àrea metropolitana de Barcelona, a l’agost, però s’ha conegut ara, publicat pel diari ‘El País’, arran de l’inici del procediment judicial contra els dos joves que anaven en el vehicle.

Segons fonts de la investigació, el patinet circulava a poc més de 30 quilòmetres per hora, la velocitat habitual d’aquests vehicles. La víctima va ser envestida pel patinet, va caure i es va donar un cop al cap a terra. Va quedar greument ferida i va ser traslladada a un centre hospitalari, on va morir uns dies després.

La fiscalia es planteja acusar els dos joves implicats d’una imprudència greu amb resultat de mort. Pel tipus de vehicle que és, no és aplicable el delicte contra la seguretat viària, que es refereix només a “vehicles a motor”.

Més notícies
Identificat el conductor del patinet que circulava a 60 km/h per la Diagonal
Notícia: Identificat el conductor del patinet que circulava a 60 km/h per la Diagonal
Comparteix
La col·laboració ciutadana ha estat clau per la investigació, i ara el conductor serà sancionat per dues infraccions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cal prendre mesures urgentment. a novembre 28, 2018 | 20:15
    Cal prendre mesures urgentment. novembre 28, 2018 | 20:15
    Com és que no es limita la velocitat màxima del motor patinets elèctrics? Per quin motiu no es fa una campanya clara i contundent sobre la prohibició de circular per les voreres? Cal una resposta urgent de les administracions competents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa