Uns lladres encasten un cotxe a la botiga Gucci del passeig de Gràcia

Un vehicle vermell ha assaltat d'aquesta manera la botiga de luxe

Robatori espectacular aquesta matinada a la botiga Gucci del passeig de Gràcia de Barcelona. Segons ha avançat la Cadena SER, un cotxe vermell s'ha encastat a l'aparador i hi ha obert un enorme forat perquè els lladres poguessin accedir-hi i endur-se tot el que fossin capaços d'agafar en pocs minuts, abans que hi arribés la policia.

A diferència d'altres establiments que hi ha a la zona, l'establiment de Gucci no tenia davant dels aparadors les pilones de protecció que impedeixen, o almenys difoculten, els encastaments.

Interior de la botiga Gucci del passeig de Gràcia assaltada aquesta matinada, regirat pels lladres. / S.B.

 

L'interior de la botiga, regirat pels lladres / S.B.

 

 

 

L'aparador de la botiga Gucci del passeig de Gràcia després de l'assalt d'aquest divendres a la matinada. La cortina de vellut vermell tapa l'aparador per on els lladres han encastat el cotxe i han entrat / S.B.

 

La façana de la botiga després de l'assalt, aquest divendres al matí. Una periodista pren imatges amb una càmera. La cortina de vellut vermell tapa l'aparado que han rebentat els lladres quan han encastat un cotxe per entrar-hi. / S.B.

 

 

 

Restes de vidres a terra a l'aparador de la botiga de Gucci del passeig de Gràcia on uns lladres han encastat un cotxe aquest divendres a la matinada. / S.B.

I

Restes de vidres de l'aparador rebentat pels lladres quan han encastat el cotxe. La cortina de vellut vermell tapa la resta. / S.B.

 

La botiga Gucci assaltada per uns lladres aquest divendres a la matinada. A diferència de la botiga del costat i altres establiments de la zona, no tenia les pilones antiencastament que impedeixen o dificulten aquesta mena d'assalts. / S.B. La botiga Gucci assaltada per uns lladres aquest divendres a la matinada. A diferència de la botiga del costat i altres establiments de la zona, no tenia les pilones antiencastament que impedeixen o dificulten aquesta mena d'assalts. / S.B. 
 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?